Идеята

Идеята е изграждане на комплекс от жилищна и офисна сграда, които съчетават всички най-нови тенденции и световни стандарти в проектирането, архитектурното решение, интериорния и екстериорен дизайн. Проектът ще бъде реализиран с най-добрите материали и тенденции в строителството и ще бъде позициониран във високия пазарен сегмент. В резултат от усилията на инвеститор, проектант и строител се осигурява завладяваща атмосфера и уют на бъдещите обитатели. Жилищата и офисите са от ново поколение, с ниски експлоатационни разходи, екологични решения, висока енергийна ефективност, сериозна шумо- и топлоизолация, с увеличаваща се стойност във времето.

Гражданската ни позиция е свързана с отговорността ни и към нашите клиенти и към нашия град, затова изграждаме с мисъл за днешния и утрешния ден, с отговорност към клиента и към градската среда. В комплекс АХИНОРА усещането за уют, топлота и неповторимост ще Ви посрещне още на улицата. Вашата усмивка ще е нашата награда за добре свършена работа, надеждата и доверието Ви ще са нашият стимул за развитие.

“AHINORA Homes” и “AHINORA Office” са разположени върху площ от около 3 000 кв.м. Заедно с вече изградените сгради на „Adella Residence“ се обособява бутиков затворен комплекс, който обособява собствена паркова зона.

Паркоместа и гаражи сме предвидили на три сутеренни нива, за да осигурим комфорта на всеки ползвател на имот в комплекс “AHINORA”.

Нашето решение да изпълним жилищата с високи тавани над 2,70м. отваря пространствата и подобрява усещането за комфорт.

Високото качество се гарантира от материалите и партньорите, чиито избор е задълбочен и аргументиран с надеждност и перспективност, както и доказване във времето на много други проекти.

Стъклопакетите, PVC и алуминиевите профилите, тухлите, топло- и хидроизолациите, отоплителните, силно- и слаботоковите системи отговарят на най-високите съвременни европейски стандарти и осигуряват спокойствие светлина и намалено енергопотребление.

Building Management System в офисната сграда и Smart Home System, съчетан с ултрамодерна система за контрол на достъпа в жилищната сграда слагат точката на превъзходство на комплекс “AHINORA” над повечето сгради във високия пазарен сегмент.

Инвестиционното намерение предвижда изграждането на:

  • нова офисна сграда с подземен гараж и заведение в първи надземен етаж
  • нова жилищна сграда с офиси, ателиета и обекти за обществено обслужване в първи надземен етаж и подземен гараж

Начало

За нас

За комплекса

Ахинора HOME

Ахинора OFFICE

Проектът в развитие

180°/360° панорама

Контакти