АЛУКЬОНИГЩАЛ

ALUKÖNIGSTAHL („Алукьонигщал“) е лицензиран вносител на висококачествени профилни системи от алуминий, стомана и пластмаса за остъкляване на прозорци, врати, фасадни и покривни конструкции. Повече от 60 години компанията е партньор с SCHÜCO, световният лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи, и Jansen, специалист по стоманени профилни системи. Програмата й е насочена към най-високите изисквания в областта на строителството.

Според конкретните изисквания, компанията предлага индивидуални решения за пожарозащита, димопреградност, защита от взлом и куршуми, контрол на достъп. „Алукьонигщал“ предлага и продукти за слънцезащита на марката WAREMA - безспорният лидер в бранша.

Това сътрудничество и иновативните разработки на продукти доведоха „Алукьонигщал“ да стане технологичен и пазарен лидер. Вече 25 години компанията е на българския пазар и наред с търговската си дейност, предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализиране на проекта.

Освен доставката на профилите за алуминиевите системи в проекта ни, фирмата осигурява независим качествен контрол на производството фасадните елементи, както и на монтажа им, за да се гарантира безупречно качество на крайния продукт за клиентите и пълната им удовлетвореност.

Начало

За нас

За комплекса

Ахинора HOME

Ахинора OFFICE

Проектът в развитие

180°/360° панорама

Контакти